Globinska masaža 

Masaža globokih tkiv se osredotoča na globlje plasti mišičnega tkiva. Pomembna je pri zmanjšanju kronične napetosti v mišicah, pri strukturnih in biomehanskih težavah, vpliva na večjo gibljivost sklepov in pomaga pri rehabilitaciji raznih poškodb. Globinska masaža pospešuje izločanje odpadnih produktov presnove, vzpostavlja dobro počutje ter sprošča čustveno napetost. Pomaga pri sproščanju in raztezanju skrajšanih kit in prenapetih mišic. Cilj globinske masaže je zmanjšati bolečino in normalizirati mehka tkiva.

Masažni prijemi so močni, da razbremenijo zlepljenost in zatrdelost tkiv, osredotočeni na sproščanje in mehčanje mišic ter njihovih narastišč, odpravljanje zatrdlin, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napora (stalni, ponavljajoči se položaji, prisiljena drža, nezadostno gibanje). Izvaja se na delu telesa, kjer so prisotne bolečine, napetost in druge funkcijske motnje.

Ena globinska masaža izboljša stanje za nekaj dni, več masaž v razumnih presledkih pa uspešno lajša in lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave. Po izboljšanem stanju se masaža priporoča vsaj enkrat mesečno v smislu preventive in boljše kakovosti življenja.

Masaže, individualna vadba joge in v mini skupinah:

  • Facebook - Grey Circle

Bindu studio d.o.o.,

Studio sprostitve in dobrega počutja

Ul. Eve Lovše 10

2000 Maribor

Blanka Erhatič

T: +386 (0)40 43 03 43

E: bindustudiosi@gmail.com

Matična št.: 3955451000

Davčna št.: 77355571

TRR: SI56 0451 5000 1828 764

Skupinska vadba joge:

 

 

Lokacijo in termine

objavimo kmalu

​© 2018 by Bindu studio d.o.o. Vse pravice pridržane.