top of page

VAROVANJE ZASEBNOSTI

 

Bindu studio, Studio sprostitve in dobrega počutja d.o.o., Ulica Eve Lovše 10, 2000 Maribor (BS) posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov te spletne strani (www.bindustudio.si) in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo.

 

BS se zavezuje, da osebne podatke varuje v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Osebni podatki se uporabljajo samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. V nadaljevanju vas seznanjamo s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

 

Vstop in ogled kateregakoli dela spletne strani BS pomeni, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe spletne strani. Če se ne strinjate z vsem, vas prosimo, da strani BS ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

 

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

BS uporablja zbrane podatke zgolj za namene, ki so navedeni v nadaljevanju. Vaših podatkov ne bomo zbirali, uporabljali ali razkrivali brez vašega dovoljenja v druge namene kot so navedeni v nadaljevanju ali kot to določa zakon.

 

Katere osebne podatke zbiramo?

Osebni podatki: ime in priimek, telefonska številka, poštni ali elektronski naslov se zbirajo samo preko obrazcev na spletni strani, ki jih prostovoljno izpolnite ali preko elektronske pošte, ki jo neposredno pošljete na BS.

 

Vse zbrane osebne podatke prejme direktorica BS in jih uporablja zgolj za potrebe izpolnitve uporabnikovega povpraševanja. Tako pridobljeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. BS zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev.

 

BS lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

- obveščanje uporabnikov o novostih na spletni strani www.bindustudio.si

- obveščanje strank o storitvah, ki jih nudi BS

- pošiljanje novic na elektronski naslov uporabnikov

- obveščanje  uporabnikov o spremembah poslovanja

 

V primeru, da ne želite prejemati obvestil o novostih na spletni strani www.bindustudio.si oziroma obvestil o storitvah, ki jih nudi BS oziroma novic, vas bomo na podlagi vaše odjave preko elektronske pošte bindustudiosi@gmail.com prenehali obveščati o novicah, od katerih se boste odjavili.

 

Ta stran lahko vsebuje povezave do vsebin in spletnih strani tretjih oseb. Ti pogoji varovanja zasebnosti ne veljajo za vsebine ali spletne strani tretjih oseb, prav tako BS ne prevzema odgovornosti za posredovano vsebino ali vsebino na povezavah.

 

Vse spremembe v pogojih varovanja zasebnosti bodo sproti objavljene na tej strani. Sprememba pogojev ne bo vplivala na predhodno zbrane osebne podatke. Skladno z določili Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (EU 2016/679) in Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, 86/04 in nadaljnji), sprejemamo naslednjo izjavo.

 

 

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 

Splošno

Izjava Bindu studio d.o.o. o obdelavi osebnih podatkov, kot so: zbiranje, shranjevanje, urejanje, prilagajanje, spreminjanje, vpogled, preklic in uporaba. Povzeto po 4. čl. Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljevanju »Uredba«).

 

Katere osebne podatke obdelujemo?

Bindu studio d.o.o. obdelujemo osebne podatke, ki so potrebni za kontaktiranje in obveščanje. To so ime in priimek prijavljenega oz. udeleženca našega tečaja ali dogodka, ki ga organiziramo, elektronski naslov, telefonska številka, datum rojstva, vrsta tečaja/dogodka/vadbe/delavnice, izdani računi in prisotnost na vadbah.

 

Zakaj zbiramo in obdelujemo osebne podatke?

Namen obdelave osebnih podatkov je:

– Podatke o vašem imenu in priimku zbiramo zaradi izvedbe in oblikovanja vadb in ostalih delavnic. Te podatke potrebujemo tudi za izdajo računa.

– Podatke o rojstnem datumu potrebujemo zaradi razvrščanja v ustrezno skupino ter za prilagoditev vadbe.

– Podatke o telefonski številki zbiramo zaradi možnosti obveščanja o morebitnih odpovedih ali spremembah v zvezi z vadbo iz kakršnihkoli razlogov.

– Podatke o elektronskem naslovu zbiramo zaradi obveščanja o novostih, posredovanju informacij, obveščanja o spremembah.

– Prisotnost na vadbah beležimo zaradi lastnega vpogleda, ter za preverjanje vplačane vadnine.

 

Kako vas bomo kontaktirali?

O novih storitvah, delavnicah, dogodkih, terminih, spremembah in podobno vas bomo obveščali po elektronski pošti ali na številko vašega prenosnega telefona. Če se boste kadarkoli odločili, da podatkov v trženjske namene ne želite več dajati, lahko soglasje umaknete na način, da nas o tem obvestite na naš e-naslov bindustudiosi@gmail.com.

 

Kakšne so vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov?

Sprejemamo vse ukrepe, da ohranjamo vaše podatke varne in točne. Skladno z evropsko uredbo in slovensko zakonodajo imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje. Imate pravico do dostopa do osebnih podatkov in popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ali do omejitve obdelave ter pravico do ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov. V kolikor želite uveljavljati katero od teh pravice, nas lahko kadarkoli kontaktirate na e-naslov bindustudiosi@gmail.com.

 

Ali razkrivamo in posredujemo osebne podatke tretjim osebam?

Ne. Ne razkrivamo, ne posredujemo ali prodajamo osebnih podatkov tretjim osebam. Vaše osebne podatke razkrijemo tretjim osebam, le v primeru, da tako zahteva zakonodaja.

 

Kako dolgo hranimo osebne podatke?

Osebne podatke hranimo najdlje pet let od dneva, ko ste nam jih posredovali oz. ponovno potrdili soglasje za obdelavo, razen v primeru, da ste že prej umaknili soglasje za hrambo. Osebne podatke, ki jih ne potrebujemo več za tekoče poslovanje in iz zakonskih razlogov, uničimo in trajno odstranimo ter izbrišemo iz vseh naših evidenc po poteku prej navedenega časa oz. takoj v primeru umika vašega soglasja za obdelavo. Izjema je vaš elektronski naslov, ki ga hranimo za pošiljanje e-novic do trenutka vašega preklica oz. odjave.

 

Kako lahko kontaktiram družbo glede zaščite osebnih podatkov?

Če želite vpogled v vaše osebne podatke, jih spremeniti ali umakniti soglasje za hrambo, nas kontaktirajte na bindustudiosi@gmail.com. Če se ne strinjate z načinom našega ravnanja z vašimi osebnimi podatki, imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornemu organu, t. j. pri Informacijskemu pooblaščencu RS. Vsekakor pa predlagamo, da nas o kakršnemkoli nestrinjanju najprej obvestite, da zadevo uredimo sporazumno. Če imate kakršnakoli vprašanja glede načina uporabe osebnih podatkov, ki morebiti ni naveden v tej izjavi, nas prosim kontaktirajte. Z veseljem se odzovemo.

 

Končne določbe:

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov začenja veljati z 25.5.2018. Bindu studio d.o.o. lahko spremeni, dopolni, uskladi, popravi ipd. to izjavo, na način, da odraža njeno politiko poslovanja ter da se uskladi z veljavno zakonodajo. Tako spremenjena izjava bo učinkovala od objave. O vsaki spremembi vas bomo obvestili po elektronski pošti ter izjavo objavili na spletni strani www.bindustudio.si.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.bindustudio.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Bindu studio d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Bindu studio d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

Avtorske pravice

© Copyright 2018 Bindu studio d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.bindustudio.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Bindu studio d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Koristnik storitev Bindu studia se z izpolnitvijo obrazca za spletno prijavo, ali osebno izpolnjenim na terminu, zavezuje, da sprejema in spoštuje »Splošne pogoje poslovanja Bindu studia d.o.o.«, ki so objavljeni na spletni strani https://www.bindustudio.si

 

Koriščenje storitev Bindu studia

Storitve Bindu studia je mogoče koristiti po predhodnem dogovoru po telefonu, elektronski pošti ali prijavi preko spletnega obrazca. Delovni čas podjetja je fleksibilen, odvisen od objavljenega urnika, prijav na termine in sprotnega dogovora z udeleženci. Urnik, lokacija, novice ali spremembe glede obratovanja studia so sproti osvežene na spletni strani ali družabnih omrežjih podjetja.

                            

 

Prijava in prihod na termin

Pred prvim prihodom na termin je obvezna prijava preko spletnega obrazca s klikom na gumb »prijava na vadbo«, po telefonu ali elektronski pošti.

 

Za termin na individualno vadbo ali v paru lahko pošljete povpraševanje po elektronski pošti ali pokličete po telefonu.

 

Če med trenutno razpisanimi termini skupinskih vadb ne najdete takšnega, ki bi ustrezal vašemu prostemu času, nam prosim sporočite dan in uro želenega termina in potrudili se bomo prilagoditi ali organizirali še dodatne termine skupinskih vadb.

 

Prijava na vadbo je mogoča do zapolnitve prostih mest posamezne skupine.

 

 

Odjava termina in odsotnost

 

V primeru nepredvidenih situacij ali višje sile, zaradi katere se termina ne boste udeležili, kljub predhodni prijavi, sporočite odjavo po elektronski pošti na naslov ​bindustudiosi@gmail.com, najkasneje 24 ur pred pričetkom.

 

Zakupljenih terminov ni mogoče prenašati v obdobje po preteku veljavnosti, razen v primeru razumljivo opravičljivih razlogov (nesreča, bolezen, poškodba, selitev ipd.)

 

Urnik skupinskih vadb

Urnik skupinskih vadb velja od 1. septembra 2022. Tekom leta se lahko spremeni, kar je odvisno predvsem od želja in števila udeležencev, prav tako lahko pride do spremembe med šolskimi počitnicami in prazniki, kar bo sproti objavljeno na spletni strani.

 

Obiske vadb lahko po želji kombinirate po vsebini, dnevu in uri obiska, vendar po predhodnem dogovoru, razpoložljivosti mesta in obvezni prijavi.

Skupinska vadba se izvaja tudi če se zgodi, da je na termin prijavljen samo 1 udeleženec.

 

Največje število udeležencev na vadbo je 6.

 

V primeru, da ste prijavljeni na termin in pride do nepredvidenih sprememb s strani izvajalca, boste o tem pravočasno obveščeni z objavo na spletni strani in preko kontakta, ki ste nam ga posredovali ob prijavi.

 

 

Prihod na vadbo

 

Z vadbo pričnemo in končamo ob uri, kot je navedeno v urniku, zato vas prosimo, da pridete pravočasno, vsaj 10 minut pred pričetkom.

 

Vadimo v preprostih, mehkih in udobnih oblačilih, bosi na vadbenih podlogah. Če imate svojo primerno opremo za jogo (podlaga, blok, pas, brisačka, …), jo prinesite s seboj.

 

 

Cenik

 

Cenik storitev velja od 1. septembra 2022. Vse cene so evrih. Ker nismo davčni zavezanec, DDV ni obračunan na podlagi 94. člena ZDDV-1.

 

Popust za upokojence na vse storitve:    10 %

 

Nudimo tudi nakup darilnih bonov!

 

 

Plačilni pogoji

 

Veljavnost plačanih 4 ali 8 obiskov je tekom 30 dni od dneva nakupa (npr. med 5. septembrom in 5 oktobrom).

 

Neizkoriščeni obiski niso prenosljivi v naslednji mesec.

 

Odsotnost zaradi višje sile sporočite najkasneje 24 ur pred pričetkom vadbe, oziroma, če je le možno, ne v zadnjem trenutku, na elektronski naslov ​bindustudiosi@gmail.com, da se dogovorimo o morebitnem nadomeščanju.

 

Zamujen obisk lahko nadomeščate poljubno, v katerem koli drugem terminu, ne glede na vsebino, dan ali uro, znotraj veljavnega meseca, vendar po predhodnem dogovoru.

                                                                

Proste termine lahko kombinirate po želji - po vsebini, dnevu in uri obiska, vendar po predhodnem dogovoru, razpoložljivosti mesta in obvezni prijavi.

 

 

Plačilo

 

 - Možnost gotovinskega plačila ob obisku termina v studiu.

 

- Možnost nakazila na poslovni račun podjetja:

 

NAZIV: Bindu studio d.o.o.

NASLOV: Ulica Eve Lovše 10, 2000 Maribor

RAČUN:  SI56 0451 5000 1828 764

KODA NAMENA: OTHR

NAMEN: plačilo računa št. xx 

REFERENCA: SI00 in številka računa

 

Po prijavi preko spletnega obrazca, vam po elektronski pošti pošljemo račun, ki ga poravnate pred prvim obiskom. Če zaradi kakršnih koli razlogov to ni mogoče opraviti takoj, oziroma v zadnjem hipu pred terminom, se o plačilu dogovorimo sproti.

 

Plačilo se poravna v celoti. Za plačilo po delih iz razumljivih razlogov, nas najprej kontaktirajte, da se dogovorimo o podrobnostih.

 

V primeru prestavljanja plačila ali celo neplačila termina, koriščenje storitev ni mogoča.

 

V primeru začasnega prenehanja izvajanja storitev Bindu studia zaradi višje sile, nepredvidenih situacij, razmer v okolju, oziroma splošnega stanja v državi, se z vsakim udeležencem osebno dogovorimo o veljavnosti zakupljenih terminov, morebitnem podaljšanju, prenosu na kasnejši datum, ali vračilu sorazmernega deleža plačila.

 

Cenik je objavljen na spletni strani in nameščen na vidnem mestu v studiu. Bindu studio si pridržuje pravico so sprememb cen, plačilnih pogojev in urnika kadar koli tekom koledarskega leta.

 

 

Darilni boni

Nakup darilnega bona je možen z gotovino na sedežu podjetja, v studiu, ali osebno na drugi predhodno dogovorjeni lokaciji.

Naročilo darilnega bona je možno tudi preko telefona ali elektronske pošte, plačilo pa po predračunu z nakazilom na poslovni transakcijski račun podjetja.

Dostavo na vaš naslov ali naslov obdarjenca izvedemo preko priporočene poštne pošiljke še isti dan, ko prejmemo vaše nakazilo na TRR podjetja. Stroškov pošiljanja dodatno NE zaračunavamo.  

 

Odgovornost

Inštruktorica BLANKA ERHATIČ, se zavezujem, da bom svoje storitve izvajala v skladu z učenjem, ki sem ga uradno pridobila na izobraževanjih in po vseh svojih najboljših močeh in sposobnostih, na varen in odgovoren način. V primeru izvajanja storitev v Bindu studiu (delavnice, predavanja, …) s strani tretjih oseb, ne morem nositi odgovornosti za kakršno koli nastalo situacijo, dogodek ali reklamacijo.

Obisk Bindu studia in udeležba na tretmajih ali kakršnih koli dogodkih organiziranih s strani studia, je s strani UDELEŽENCA prostovoljna in poteka v celoti na njegovo lastno odgovornost, zato Bindu studio d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti, prav tako ne v primeru škode, kraje, izgube ali pozabljene osebne lastnine.      

 

Odgovornost dodatno

/Pomembna opomba

 

Informacije na spletni strani https://www.bindustudio.si so zgolj mnenja in razmišljanja avtorice besedil (Blanka Erhatič) na osnovi znanj, ki sem jih pridobila na lastnih (mednarodnih) izobraževanjih ter s samostojnim raziskovanjem in povzemanjem idej iz uradnih in splošno dostopnih virov (knjige, svetovni splet). Zato se ne morejo obravnavati kot nadomestek za kakršno koli terapijo ali zdravljenje, ki ste ga že deležni po priporočilu svojega zdravnika.

 

Moj namen je le zbrati in posredovati tisočletja stara znanja in informacije splošne narave, jih približati ljudem, ki jih takšne tematike zanimajo in nekaterim bralcem celo pomagajo pri iskanju načinov za boljše splošno počutje in lažje razumevanje življenja. Za lastne odločitve ali ravnanja bralcev, vadečih in tretjih oseb na osnovi teh informacij, kot avtorica povzetih besedil ali inštruktorica v studiu, ne prevzemam nikakršnih odgovornosti (za telesno ali duhovno stanje, izgube, škode, …).

 

Zvočna meditacija in vadba joge ne nadomeščata sodobnega zdravljenja, zato se v primeru kakršnih koli težav, poškodb, bolezni, bolečin, dvomov, potreb ali želj, o primernosti ukvarjanja (teoretično ali praktično) s storitvami ki jih nudi Bindu studio in so navedene na tej spletni strani, najprej posvetujte s svojim zdravnikom. Kakršno koli bolezensko stanje, poškodbo, težavo ali dvom, ki bi lahko na nek način vplival na potek in učinek vadbe, predhodno sporočite inštruktorici Blanki Erhatič ali v primeru izvajanja terminov, delavnic, storitev s strani tretje osebe, tudi slednjim.

 

Strinjate se, da ne boste izvajali položajev, ki bi vam lahko škodovali, povzročili bolečino, slabost ali kakršno koli drugo težavo. Vaje boste izvajali po lastni presoji in zmožnostih, ter pod lastno odgovornostjo. Hkrati izjavljate, da ne bose zamolčali ali kako drugače zavedli inštruktorice ali tretje izvajalce, glede svojih telesnih ali duševnih stanj. Soglašate, da inštruktorica Blanka Erhatič ali tretji izvajalci storitev niso odgovorni za morebitne nevšečnosti ali kakršne koli težave, ki bi se pojavile med ali po koriščenju storitev Bindu studia in se odpovedujete uveljavljanju vsakršne odškodninske ali kazenske odgovornosti. Udeležba na katerem koli programu Bindu studia je prostovoljna in poteka v celoti na lastno odgovornost udeleženca, zato Bindu studio d.o.o., Blanka Erhatič in njeni podizvajalci zanjo ne nosijo nobene odgovornosti. Izjava velja za vse storitve, delavnice ali dogodke, ki se odvijajo v studiu oziroma na drugih lokacijah, v okviru organizacije Bindu studia d.o.o.

 

 

Veljavnost splošnih pogojev

Splošni pogoji poslovanja Bindu studia d.o.o. začnejo veljati z dnem objave na spletni strani https://www.bindustudio.si in veljajo do preklica, spremembe in posodobitve vsebine.

 

Maribor, 1. september 2022

Blanka Erhatič

Varovanje zasebnosti
Splošni pogoj poslovanja
Pomembna opomba
bottom of page