VAROVANJE ZASEBNOSTI

 

Bindu studio, Studio sprostitve in dobrega počutja d.o.o., Ulica Eve Lovše 10, 2000 Maribor (BS) posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov te spletne strani (www.bindustudio.si) in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo.

 

BS se zavezuje, da osebne podatke varuje v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Osebni podatki se uporabljajo samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. V nadaljevanju vas seznanjamo s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

 

Vstop in ogled kateregakoli dela spletne strani BS pomeni, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe spletne strani. Če se ne strinjate z vsem, vas prosimo, da strani BS ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

 

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

BS uporablja zbrane podatke zgolj za namene, ki so navedeni v nadaljevanju. Vaših podatkov ne bomo zbirali, uporabljali ali razkrivali brez vašega dovoljenja v druge namene kot so navedeni v nadaljevanju ali kot to določa zakon.

 

Katere osebne podatke zbiramo?

Osebni podatki: ime in priimek, telefonska številka, poštni ali elektronski naslov se zbirajo samo preko obrazcev na spletni strani, ki jih prostovoljno izpolnite ali preko elektronske pošte, ki jo neposredno pošljete na BS.

 

Vse zbrane osebne podatke prejme direktorica BS in jih uporablja zgolj za potrebe izpolnitve uporabnikovega povpraševanja. Tako pridobljeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. BS zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev.

 

BS lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

- obveščanje uporabnikov o novostih na spletni strani www.bindustudio.si

- obveščanje strank o storitvah, ki jih nudi BS

- pošiljanje novic na elektronski naslov uporabnikov

- obveščanje  uporabnikov o spremembah poslovanja

 

V primeru, da ne želite prejemati obvestil o novostih na spletni strani www.bindustudio.si oziroma obvestil o storitvah, ki jih nudi BS oziroma novic, vas bomo na podlagi vaše odjave preko elektronske pošte bindustudiosi@gmail.com prenehali obveščati o novicah, od katerih se boste odjavili.

 

Ta stran lahko vsebuje povezave do vsebin in spletnih strani tretjih oseb. Ti pogoji varovanja zasebnosti ne veljajo za vsebine ali spletne strani tretjih oseb, prav tako BS ne prevzema odgovornosti za posredovano vsebino ali vsebino na povezavah.

 

Vse spremembe v pogojih varovanja zasebnosti bodo sproti objavljene na tej strani. Sprememba pogojev ne bo vplivala na predhodno zbrane osebne podatke. Skladno z določili Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (EU 2016/679) in Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, 86/04 in nadaljnji), sprejemamo naslednjo izjavo.

 

 

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 

Splošno

Izjava Bindu studio d.o.o. o obdelavi osebnih podatkov, kot so: zbiranje, shranjevanje, urejanje, prilagajanje, spreminjanje, vpogled, preklic in uporaba. Povzeto po 4. čl. Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljevanju »Uredba«).

 

Katere osebne podatke obdelujemo?

Bindu studio d.o.o. obdelujemo osebne podatke, ki so potrebni za kontaktiranje in obveščanje. To so ime in priimek prijavljenega oz. udeleženca našega tečaja ali dogodka, ki ga organiziramo, elektronski naslov, telefonska številka, datum rojstva, vrsta tečaja/dogodka/vadbe/delavnice, izdani računi in prisotnost na vadbah.

 

Zakaj zbiramo in obdelujemo osebne podatke?

Namen obdelave osebnih podatkov je:

– Podatke o vašem imenu in priimku zbiramo zaradi izvedbe in oblikovanja vadb in ostalih delavnic. Te podatke potrebujemo tudi za izdajo računa.

– Podatke o rojstnem datumu potrebujemo zaradi razvrščanja v ustrezno skupino ter za prilagoditev vadbe.

– Podatke o telefonski številki zbiramo zaradi možnosti obveščanja o morebitnih odpovedih ali spremembah v zvezi z vadbo iz kakršnihkoli razlogov.

– Podatke o elektronskem naslovu zbiramo zaradi obveščanja o novostih, posredovanju informacij, obveščanja o spremembah.

– Prisotnost na vadbah beležimo zaradi lastnega vpogleda, ter za preverjanje vplačane vadnine.

 

Kako vas bomo kontaktirali?

O novih storitvah, delavnicah, dogodkih, terminih, spremembah in podobno vas bomo obveščali po elektronski pošti ali na številko vašega prenosnega telefona. Če se boste kadarkoli odločili, da podatkov v trženjske namene ne želite več dajati, lahko soglasje umaknete na način, da nas o tem obvestite na naš e-naslov bindustudiosi@gmail.com.

 

Kakšne so moje pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov?

Sprejemamo vse ukrepe, da ohranjamo vaše podatke varne in točne. Skladno z evropsko uredbo in slovensko zakonodajo imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje. Imate pravico do dostopa do osebnih podatkov in popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ali do omejitve obdelave ter pravico do ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov. V kolikor želite uveljavljati katero od teh pravice, nas lahko kadarkoli kontaktirate na e-naslov bindustudiosi@gmail.com.

 

Ali razkrivamo in posredujemo osebne podatke tretjim osebam?

Ne. Ne razkrivamo, ne posredujemo ali prodajamo osebnih podatkov tretjim osebam. Vaše osebne podatke razkrijemo tretjim osebam, le v primeru da tako zahteva zakonodaja.

 

Kako dolgo hranimo osebne podatke?

Osebne podatke hranimo najdlje pet let od dneva, ko ste nam jih posredovali oz. ponovno potrdili soglasje za obdelavo, razen v primeru, da ste že prej umaknili soglasje za hrambo. Osebne podatke, ki jih ne potrebujemo več za tekoče poslovanje in iz zakonskih razlogov, uničimo in trajno odstranimo ter izbrišemo iz vseh naših evidenc po poteku prej navedenega časa oz. takoj v primeru umika vašega soglasja za obdelavo. Izjema je vaš elektronski naslov, ki ga hranimo za pošiljanje e-novic do trenutka vašega preklica oz. odjave.

 

Kako lahko kontaktiram družbo glede zaščite osebnih podatkov?

Če želite vpogled v vaše osebne podatke, jih spremeniti ali umakniti soglasje za hrambo, nas kontaktirajte na bindustudiosi@gmail.com. Če se ne strinjate z načinom našega ravnanja z vašimi osebnimi podatki, imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornemu organu, t. j. pri Informacijskemu pooblaščencu RS. Vsekakor pa predlagamo, da nas o kakršnemkoli nestrinjanju najprej obvestite, da zadevo uredimo sporazumno. Če imate kakršnakoli vprašanja glede načina uporabe osebnih podatkov, ki morebiti ni naveden v tej izjavi, nas prosim kontaktirajte. Z veseljem se odzovemo.

 

Končne določbe:

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov začenja veljati z 25.5.2018. Bindu studio d.o.o. lahko spremeni, dopolni, uskladi, popravi ipd. to izjavo, na način, da odraža njeno politiko poslovanja ter da se uskladi z veljavno zakonodajo. Tako spremenjena izjava bo učinkovala od objave. O vsaki spremembi vas bomo obvestili po elektronski pošti ter izjavo objavili na spletni strani www.bindustudio.si.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.bindustudio.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Bindu studio d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Bindu studio d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

Avtorske pravice

© Copyright 2018 Bindu studio d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.bindustudio.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Bindu studio d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

besedilo v delu