top of page

Nimate ideje za darilo?

Želite svoje drage in prijatelje prijetno presenetiti in obdariti s sprostitvijo in dobrim počutjem?

Pomagamo vam lahko z darilnimi boni.

Izbirate lahko v ponudbi različnih in koristnih vadb, ali pa obdarjenim prepustite, da sami odločijo, katera storitev ustreza njihovim željam. 

Boni so primerno darilo za različne priložnosti - rojstni dnevi, obletnice, dobrodošlice, za posebne dneve v letu (božič, valentinovo, dan žena, materinski dan ipd.), kot samo prijazna pozornost ali zahvala. Vsekakor so izvirno in koristno darilo, s katerim imate priložnost izkazati, da vam je mar za dobro počutje, vitalnost, vedrega duha ali izboljšanje življenjskega sloga svojih dragih.

 

 

Nakup darilnega bona je možen z gotovino na sedežu podjetja, v studiu, ali osebno na drugi predhodno dogovorjeni lokaciji.

Naročilo darilnega bona lahko opravite tudi po telefonu ali elektronski pošti, plačilo pa po predračunu z nakazilom na poslovni transakcijski račun podjetja.

Dostavo na vaš naslov ali naslov obdarjenca izvedemo preko priporočene poštne pošiljke še isti dan, ko prejmemo vaše nakazilo na TRR podjetja. Stroškov pošiljanja dodatno NE zaračunavamo.  

Veljavnost darilnega bona je eno (1) leto od dneva nakupa. Z enim darilnim bonom se lahko koristijo različne oziroma vse storitve, ki jih izvajamo v studiu.

PRVA STRAN DARILNI BON.JPG
bottom of page