Zaradi vladnih covid ukrepov, trenutno ne izvajamo storitev.

SPLETNA STRAN V DELU

Vadba joge v MINI skupinah do 4 udeležencev poteka v Bindu studiu, po urniku, vsak dan. Možnost dodatnih terminov po dogovoru. Za zagotovitev mesta je obvezna predhodna prijava preko spletne strani, elektronske pošte ali po telefonu. Vsi pripomočki za vadbo so zagotovljeni.

Vadba joge v VELIKIH skupinah približno 10 udeležencev: lokacijo in termine vadbe objavimo kmalu

Vadba hatha joge v Bindu studiu traja 90 minut in poteka:

15 min osredotočanje in dihalne vaje

15 min ogrevalne vaje

45 min jogijski položaji

15 min dihalne vaje, sproščanje, vodena meditacija, zvočna meditacija

Nimate ideje za darilo?

Želite svoje drage in prijatelje prijetno presenetiti in obdariti s sprostitvijo in dobrim počutjem?

Pomagamo vam lahko z darilnimi boni.

Izbirate lahko v ponudbi čudovitih masaž in koristnih, sprostitvenih vadb, ali pa obdarjenim prepustite, da sami izberejo storitev po svojih željah. Darilni bon lahko izpolnimo v poljubni evrski vrednosti.

Če ste v stiski s časom, ali želite pripraviti prijetno presenečenje, nam dovolite, da pošljemo darilni bon po pošti s priporočeno pošiljko še isti dan, ko od vas prejmemo plačilo. Stroškov pošiljanja s povratnico (1,50 €) ne zaračunavamo dodatno. Kot naročilo darilnih bonov upoštevamo plačilo z gotovino v našem studiu, ali nakazilo na poslovni transakcijski račun podjetja.

 

Boni so primerno darilo za različne priložnosti - rojstni dan, obletnico, dobrodošlico, opravičilo, za posebne dneve v letu (božič, valentinovo, dan žena, materinski dan ipd.), kot samo prijazna pozornost ali zahvala. Vsekakor so izvirno in koristno darilo, s katerim imate priložnost izkazati, da vam je mar za dobro počutje, vitalnost, vedrega duha ali izboljšanje življenjskega sloga svojih dragih.

Veljavnost darilnega bona je eno (1) leto od dneva nakupa.